X 
Eurovision stiri: 514
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4004

IMM-urile din Moldova, instruite în domeniul managementului eficient al afacerii

8 iun. 2016,, 10:00   Business
2865 1
Малые и средние предприятия Молдовы обучают эффективному управлению бизнесом
Foto: mail.ru

Peste 50 de reprezentanți ai întreprinderilor mici şi mijlocii din nordul Moldovei au fost instruiți în domeniul managementului eficient al afacerii, relatează NOI.md cu referire la un comunicat al Ministerului Economiei.


Seminarele de instruire au fost organizate în cadrul subprogramului „Suport în lansarea afacerii”, etapa a III „Gestionarea eficientă a afacerii” al Programului de susțineri a sectorului întreprinderilor mici şi mijlocii (ÎMM), iar seminarele au avut loc în perioada 30 mai – 6 iunie la Soroca şi Bălţi.

Directorul general al Organizaţiei pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM), Iulia Iabanji, a specificat că seminarele sînt destinate instruirii companiilor care dispun de un potenţial de sporire a exporturilor.

Printre alte module de instruire oferite se mai regăsesc planificarea strategică a afacerii, managementul financiar, inclusiv administrarea resurselor împrumutate, marketingul on-line, proceduri de participare la proiecte europene, activitatea economică externă etc.

Instruirile sînt oferite gratis pentru toate întreprinderile mici și mijlocii. Agenţii economici doritori de a participa la seminare se pot înregistra on-line pe site-ul ODIMM.

Pînă în prezent, ODIMM a organizat 426 de seminare, la care au participat 12,7 mii de persoane, dintre care 60 la sută sînt femei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?