Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Plahotniuc face precizări referitoare la demisia lui Filip

2 iun. 2016,, 14:36   Politică
8872 10

Plahotniuc face precizări referitor la demisia lui Filip
Foto: moldova.org

Prim-vicepreședintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, a postat recent un comentariu pe o rețea de socializare, referitor la activitatea Guvernului și la intenția unora de a demite Executivul.


Potrivit lui, stabilitatea Guvernului le creează emoții tot mai mari celor care încearcă de luni de zile să arunce Moldova în haos și să o supună interesului lor, relatează NOI.md.

Cu riscul să le sporească și mai tare emoțiile negative și să îi lipsesc de un nou subiect de manipulare, Plahotniuc anunță următorul lucru.

„Guvernul are sprijin politic total din partea coaliției majoritare, la fel și prim-ministrul RM, domnul Pavel Filip. Toate speculațiile precum că prim-ministrul ar urma să fie demis sînt menite doar să manipuleze opinia publică și să pună în mod fals sub semnul întrebării stabilitatea din țară” susține acesta.

Potrivit lui, Pavel Filip deține cunoștințele, experiența și abilitățile necesare unui prim-ministru, pentru a asigura ascensiunea economică în condiții dificile și pentru a realiza reformele indispensabile progresului Republicii Moldova.

„Înțeleg că pentru unii e greu să accepte faptul că nu mai există certuri permanente în coaliție și că acum se muncește constructiv, dar cred că e timpul să se acomodeze și ei cu normalitatea. Premierul și Guvernul vor beneficia de întregul nostru sprijin politic pentru a-și duce mandatul pînă la capăt și a realiza reformele pentru care coaliția majoritară și-a luat răspunderea”, a conchis acesta.

Recent, deputații din PSRM caută semnături privind înaintarea unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Filip. Membrii PCRM au decis în cadrul partidului că nu vor susține inițiativa.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?