Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Chirtoacă despre controversatele imagini video cu viceprimarul Vlad Coteț (VIDEO)

28 mai. 2016,, 10:30   Politică
3992 8

Chirtoacă despre controversatele imagini video cu viceprimarul Vlad Coteț
Foto: noi.md

Primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă susține că știa de ani de zile despre ilegalitățile care se produc în instituția pe care o conduce, cu referire la controversatele imagini video cu viceprimarul Vlad Coteț făcute publice astăzi de CNA.


Întrebat de un reporter de ce nu a anuțat organele de drept despre actele de corupție, edilul a răspuns: „Sînteți sigură că nu am anunțat?”, lăsînd să se înțeleagă că și el ar fi colaborat cu autoritățile de drept în cazul recentei rețineri a doi funcționari din cadrul primăriei, scrie Realitatea.md.

„Cine își asumă lucruri mai multe decît competența legală, mai departe trebuie să răspundă. Toți au fost avertizați să activeze legal și să nu facă prostii, mai departe fiecare trebuie să răspundă pentru faptele pe care le comite”, a spus edilul, menționînd că în cadrul primărie se întreprind acțiuni anticorupție de mai mulți ani, care în opinia sa, dau rezultate.

UNIMEDIA amintește că Magistrații Judecătoriei Buiucani au emis un mandat de arest pe un termen de 25 de zile pe numele viceprimarului de Chișinău, Vlad Coteț, după ce a fost prins că a luat mită.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?