Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Comuniștii pun la îndoială intenția PSRM de a-l demite pe Filip (VIDEO)

27 mai. 2016,, 10:48   Politică
2829 0

Comuniștii pun la îndoială intenția PSRM de a-l demite pe Filip
Foto: grenada.md

Deputații comuniști au anunțat astăzi că sînt dispuși să susțină moțiunea de cenzură inițiată de PSRM împotriva Guvernului Filip.


Cu toate acestea, decizia finală urmează a fi luată la ședința comitetului executiv al formațiunii, informează Noi.md.

Potrivit deputatei Elena Bodnarenco, comitetul urmează a fi convocat în cel mult o săptămînă, iar ulterior cel mai probabil documentul va fi semnat.

„Noi din prima zi am anunțat că fracțiunea PCRM va susține acest document, avînd pretenții serioase față de cel mai incompetent și neprofesionist guvern din ultimii 15 ani. Deciziile în cadrul PCRM se adoptă de organul executiv din care fac parte nu doar deputați, dar și reprezentanți din teritoriu, care, acum sînt plecați. Noi am înaintat și cîteva propuneri în textul moțiunii inițiate de socialiști”, a explicat Bodnarenco.

Deputatul comunist Oleg Reidman s-a arătat însă rezervat față de inițiativa PSRM, sugerînd că la mijloc ar putea fi vorba de un joc politic.

„Apar anumite întrebări și suspiciuni legate de scopurile și sinceritatea acțiunilor întreprinse de socialiști. Modul în care s-a derulat această istorie nu ne convinge că ei într-adevăr doresc să lupte cu această putere. Dacă se dorește pronunțarea votului de neîncredere față de acest guvern, atunci e nevoie de o argumentare puternică pentru ca șansele de a-l demite să fie reale”, a punctat Oleg Reidman.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?