X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Moldova-Agroindbank va expune în septembrie la licitaţia de la Bursa de Valori 36,6 mii de acţiuni

26 mai. 2016,, 09:45   Economie
2131 0
Moldova-Agroindbank va expune în septembrie la licitaţia de la Bursa de Valori 36,6 mii de acţiuni
Foto: modernism.ro

Moldova-Agroindbank va expune la 26 septembrie, la licitaţia prin intermediul Bursei de Valori, 36 605 mii de acţiuni nominale simple de prima clasă din noua emisiune.


În conformitate cu decizia Comisiei Naţionale a Pieţei Financiare (CNPF), acţiunile din noua emisiune le vor putea procura doar persoanele care dispun de autorizaţie în scris de la Banca Naţională a Moldovei (BNM). Banca a lansat noua emisiune în conformitate cu prescripţia BNM şi CNPF la pachetul anulat de acţiuni, pe care BNM l-a recunoscut drept „coordonat”.

Preţul la care vor fi propuse la licitaţie acţiunile, conform regulamentului CNPF, va fi anunţat în momentul expunerii lor pe piaţa de valori a Moldovei. Participanţii profesionişti la piaţa de capital şi specialiştii spun că există cîteva variante la stabilirea preţului acţiunilor: de piaţă, mediu echilibrat, echitabil şi de balanţă. Diferenţele de preţ vor constitui aproximativ de la 1100 de lei pentru o acţiune în valoare nominală de 200 de lei – pînă la 2900 de lei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?