Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4038

Reacţia Ministerului Apărării la vînzarea armamentului din dotare

25 mai. 2016,, 17:21   Societate
2249 0

Минобороны не раскрывает детали по делу о хищении и продаже оружия
Foto: noi.md

Ministerul Apărării colaborează cu SIS şi Procuratura Anticorupţie pentru desfăşurarea anchetei asupra cazului militarilor Armatei Naţionale, bănuiţi de sustragerea şi comercializarea substanţelor explozive, muniţiilor, precum şi a altor obiecte de iniţiere a exploziilor, a declarat ofiţerul de presă al Ministerului Apărării, Ala Diaconu.


„Ministerul Apărării colaborează cu organele abilitate pentru desfăşurarea anchetei asupra cazului respectiv. Pentru a nu prejudicia ancheta, Ministerul Apărării nu face niciun fel de comentariu pe marginea acestui subiect”, a declarat Diaconu.

Ofiţerii Serviciului de Informaţii şi Securitate de comun cu Procuratura Generală au realizat un complex de acţiuni speciale de investigaţii, urmare a cărora au deconspirat mai mulţi militari ai Armatei Naţionale, bănuiţi de sustragerea din cadrul unităţilor militare şi comercializarea substanţelor explozive, muniţiilor, precum şi a altor obiecte de iniţiere a exploziilor.

Pe numele bănuiţilor a fost iniţiată urmărirea penală. Dacă vinovăţia acestora va fi demonstrată, ei riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 2 până la 7 ani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?