Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4025

Prima declarație a Nadiei Savcenko după aterizarea la Kiev

25 mai. 2016,, 16:25   Externe
4653 6

Prima declarație a Nadiei Savchenko după aterizarea la Kiev
Foto: rianovosti.ru

Nadejda Savcenko a aterizat cîteva minute în urmă pe aeroportul Borispol din Kiev.


Aceasta și-a cerut scuze pentru că ar putea fi prea dură, din motiv că de mult nu a vorbit cu cineva. Savcenko și-a cerut scuze de la mamele prizonierilor și soldaților uciși în Donbas.

„Vreau să le mulțumesc tuturor celor care mi-au dorit binele, pentru că datorită vouă am rezistat. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care mi-au dorit răul, pentru că în ciuda voastră am supraviețuit. Vreau să le mulțumesc tuturor celor, care au fost indiferenți, pentru că nu ați încurcat. Vă mulțumesc tuturor”, a spus plină de emoții Savcenko.

„Vreau să-mi cer scuze de la părinții ai căror copii nu s-au întors din Donbass, iar pînă în prezent sînt vie. Vreau să-mi cer scuze de la mamele ai căror copii sînt ținuți prizonieri, iar sînt în libertate. Nu pot să-i întorc pe cei uciși, însă sînt gata să cad pe cîmpul de luptă și voi face totul pentru ca orice prizonier să fie eliberat”, a menționat Savcenko, adăugînd că eroii în Ucraina nu trebuie să moară pentru că „atunci cînd eroii sînt morți, este convenabil, iar cînd aceștia sînt vii, sînt incomozi”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?