X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4019

Filip: Indiferent de rezultatul alegerilor prezidențiale, guvernarea va fi stabilă

25 mai. 2016,, 11:39   Politică
3000 2

Filip: Indiferent de rezultatul alegerilor prezidențiale, guvernarea va fi stabilă
Foto: gov.md

Premierul Pavel Filip s-a arătat optimist în ceea ce privește evoluția economică și politică a Republicii Moldova.


Prezent la Forumul oamenilor de afaceri, desfășurat astăzi la Chișinău, șeful executivului a menționat că Guvernul nu va admite destabilizarea situației politice în legătură cu desfășurarea alegerilor prezidențiale în toamna acestui an, notează NOI.md.

„Acest guvern şi această majoritate parlamentară sînt garantul stabilităţii pentru următorii ani. Indiferent de rezultatele alegerilor, Guvernul va fi stabil, are un plan de țară, iar un prim-pas ține de stabilizarea țării, contează unde și cum te stabilizezi. Sîntem angajați pînă la ultimul punct în realizarea Acordului de asociere. Resursele externe sînt importante nu doar pentru sprijinul financiar, dar și pentru recuperarea credibilității țării în plan extern”, a spus Filip.

În ceea ce privește dezvoltarea mediului de afaceri, premierul a recunoscut că legăturile strînse dintre business și politică în Moldova constituie o problemă.

„Haideți să transformăm cercul vicios pe dimensiunea business-politic în unul virtuos și acesta este nu doar un slogan. Avem nevoie de măsuri care favorizează businessul”, a spus Filip la începutul discursului său.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?