Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4031

PPEM propune reformarea aparatului Primăriei Chişinău

25 mai. 2016,, 09:00   Capitala
2163 1
PPEM propune reformarea aparatului Primăriei Chişinău
Foto: noi.md

Partidul Popular European din Moldova (PPEM) propune reformarea aparatului Primăriei Chişinău.


Preşedintele fracţiunii PPEM în Consiliul municipal, Oazu Nantoi, a amintit marţi, într-o conferinţă de presă, că încă pe 22 februarie s-a luat decizia de formare a comisiei pentru operarea modificărilor la aparatul Primăriei.

"Fracţiunea noastră nu aşteaptă şi nu stă pe loc. Colegii au lucrat asupra analizei aparatului Primăriei şi au elaborat propuneri pentru crearea unui aparat competent şi responsabil al Primăriei", a spus el.

Consilierul municipal din partea PPEM Ruslan Codreanu a spus că, "în prezent, la Primărie nouă departamente din 13 se ocupă de resursele umane, adică 23 de oameni fac unul şi acelaşi lucru şi pentru acest haos anual se cheltuiesc milioane de lei".

Potrivit lui, "primarul Dorin Chirtoacă a creat în oraş un asemenea haos, care necesită lucru greu şi mult, deoarece situaţia este tristă".

"Fracţiunea PPEM desfăşoară săptămîna reformelor. Miercuri va avea loc o întrevedere cu cetăţenii", a informat consilierul.

Colegul lui de fracţiune Veaceslav Bulat a opinat că "activitatea proastă a departamentelor afectează rezultatele lor şi Primăria per ansamblu".

"Toate propunerile şi detaliile vor fi discutate miercuri la întrevederea cu societatea. Noi nu propunem reduceri, noi propunem schimbări pentru îmbunătăţirea activităţii departamentelor Primăriei", a afirmat el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?