Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Lovitură de teatru în sondaje: Trump o depăşeşte pe Clinton

24 mai. 2016,, 19:00   Externe
2304 0

Опрос: Трамп опередил Клинтон в президентской гонке
Foto: news.liga.net

Candidatul republican Donald Trump a reuşit să o depăşească pe Hillary Clinton în preferinţele electoratului american, conform un sondaj realizat pentru cotidianul Washington Post şi postul de televiziune ABC, publicat duminică.


Sondajul arată un uşor avans pentru omul de afaceri, creditat cu 46% din voturi faţă de 44% pentru candidata la învestitura democraţilor. Avansul net pe care îl avea fosta fosta primă doamnă a SUA chiar de la începutul campaniei, şi care în urmă cu o lună depăşea în medie zece procente, a dispărut. Toate sondajele recente arată că între Donald Trump şi Hillary Clinton diferenţele sunt foarte mici şi se încadrează în marja de eroare.

Hillary Clinton este convinsă că va primi nominalizarea Partidului Democrat pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie. Fosta primă doamnă a declarat că lupta sa împotriva lui Bernie Sanders, în alegerile primare, s-a încheiat efectiv, deşi senatorul din Vermont a promis să continue lupta până la Convenţia Partidului Democrat, în vară.

Miliardarul Donald Trump a rămas singurul candidat în cursa pentru a obţine nominalizare Partidului Republican. Principalul său contracandidat, Ted Cruz, s-a retras la începutul lunii mai, după ce a pierdut alegerile din statul Indiana.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?