X 
Eurovision stiri: 515
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1427

David Cameron a cumpărat o mașină second hand pentru soția sa

23 mai. 2016,, 22:00   Externe
3917 1

Премьер Британии купил жене поддержанный автомобиль за $2 тысячи
Foto: autopazar.co.uk

Premierul Marii Britanii a mers la cumpărături.


David Cameron a ajuns într-un parc auto cu vehicule second hand de unde a ales o mașină pentru soția sa.

Șeful executivului britanic a mers în Oxfordshire, de unde a ales o mașină micuța pentru soția sa. Este vorba despre un Nissan Micra, din anul 2004, pentru care David Cameron a plătit 1.495 de lire sterline.

“Am primit un telefon vineri noapte care m-a informat că premierul este în drum spre noi să se uite la una dintre mașini. Am crezut că este un prieten de-ai mei”, a povestit proprietarul parcului auto, Iain Harris, potrivit The Telegraph. “Nu mi-a venit să cred atunci când a apărut. A stat aproximativ jumătate de oră și s-a uitat la mașină. A spus că trebuie să fie ceva făcut în Marea Britanie”, și-a amintit bărbatul.

El a mai povestit că premierul britanic nu s-a uitat la alte mașini, ci doar la Nissanul de culoare albastră. David Cameron a revenit duminică dimineață și a plătit cu un card pentru vehicul. Desigur, Cameron a acceptat să se fotografieze cu proprietarul parcului auto.

David Cameron a ales o mașină micuță pentru soția sa, însă premierul britanic este obișnuit să se deplaseze cu un Jaguar XJ, în valoare de 200.000 de lire, care a fost modificat pentru a-l proteja în cazul vreunui atac, amintește sursa citată.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?