Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4045

Miliardarul Fridman a refuzat să-și lase averea copiilor săi

21 mai. 2016,, 02:00   Externe
3620 1
Миллиардер Фридман отказался оставлять все свое состояние детям
Foto: snob.ru

Coproprietarul „Alfa-Grup”, Mihail Fridman, a decis să-și cheltuie aproape întreaga avere pe acțiuni de caritate. Potrivit miliardarului, la fel au decis și partenerii lui de afaceri.


Mihail Fridman este principalul acționar al companiei „Alfa-Grup”. Despre decizia de a nu-și transmite averea copiilor săi miliardarul a anunțat la ședința „Forbes Club” din 19 mai, notează „Forbes”. Omul de afaceri a subliniat că decizia de a le transmite copiilor săi o sumă mare de bani ar fi fost cel mai prost lucru pe care îl putea face.

„Nu-mi place să fac promisiuni publice de acest fel, dar vă pot spune că decizia a fost luată – averea mea va fi folosită în scopuri caritabile. Decizia de a le transmite copiilor mei o sumă mare de bani ar fi fost cel mai prost lucru pe care l-aș putea face”, a declarat Fridman, răspunzînd la o întrebare din sală. Miliardarul a mai spus că nu intenționează să-și implice copiii în afacerile de la „Alfa-Grup”.

Fridman și-a exprimat speranța că copiii lui vor atinge rezultate profesionale de sine stătător, la fel cum a reușit el. Totodată, Fridman nu dorește ca copiii lui să devină ținta unor oameni rău intenționați.

Mihail Fridman are patru copii: Lora Fridman (anul nașterii 1993), Katea Fridman (1996), Nika Ojelskaia (2006) și Alexandr Ojelski (2000).

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?