X 
Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4014

Filip bate în retragere: „Panoul miliardului furat” nu poate fi instalat în centrul orașului

19 mai. 2016,, 12:05   Politică
8363 12
Foto : gagauzmedia.info

Deși, la scurt timp de la învestire, premierul declara că într-un loc public va fi instalat un panou electronic unde vor fi publicate informații privind banii recuperați din miliardul furat, astăzi Pavel Filip a menționat că atunci s-a exprimat la figurat, notează NOI.md.


Întrebat de jurnaliști cînd și unde va fi instalat acel panou electronic, premierul a răspuns că informația privind mersul anchetei va fi publicată pe pagina oficială a Guvernului.

„Este adevărat, am vorbit despre acest panou, a fost o expresie figurativă pînă la urmă. Nu este neapărat să fie instalat în centrul orașului, nu cred că va deveni un simbol foarte atractiv pentru toți. Dincolo de aceasta, a fost creat un comitet pentru monitorizarea cazurilor de rezonanță din Moldova și cel mai important punct pe ordinea de zi este unde am ajuns în investigația fraudei bancare”, a menționat Filip.

„Sper că în cel mai apropiat timp vom informa cetățenii despre recuperarea activelor, banilor din vînzarea gajului. Informația va fi plasată pe site-ul Guvernului sau al Băncii Naționale”, a spus Filip.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?