Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 505

Și Hulk ar fi invidios pe ea: La doar 10 ani, a făcut 2.110 abdomene consecutive (VIDEO)

18 mai. 2016,, 21:00   Externe
2668 0

Десятилетняя девочка установила в США невероятный рекорд (ВИДЕО)
Foto: eurosport.ru

Kyleigh Bass, o fetiță din Kansas, SUA, reușeste la doar 10 ani o performanță ulutioare.


Aceasta a intrat în vizorul presei, după ce a executat 2.110 de abdomene fără oprire în 90 de minute.

Puștoaica și-a propus inițial să facă 2.002 abdomene, în urma unui proiect de fitness american, unde recordul era de 2.001. Însă, după câteva luni bune de antrenament, ea a reușit să doboare recordul național și să execute perfect 2.110 abdomene consecutive, în 90 de minute.

„Am vrut să bat acest record pentru că sunt o persoana competitivă și îmi place să fiu în top”, a spus Kyleigh. Aceasta s-a antrenat din greu toată iarna, concentrându-se pe consolidarea mușchiilor de bază. Însă, cu toate acestea, ea recunoaște că în timpul provocarăii, a avut dureri puternice de stomac și îi venea să vomite, însă a reușit să-și atingă scopul, fiind în permanență încurajată de părinții ei.

Bass a mărturisit că nu a renunțat pentru că a fost inspirată de mama ei, Michelle Leer-Bass, care recent a participat la un maraton și deși, la jumătatea distanței parcurse s-a rănit, aceasta nu s-a lăsat și a alergat până la final.

„Din moment ce ea alergase prima jumătate și s-a rănit după 16 kilometri, a tras de ea și a alergat până la final. Așa că m-a inspirat. Totul ține de gândire. Dacă te gândești la acest lucru și că poți să îl faci, atunci vei reuși. Mama mă încuraja și mi=am zis că dacă ea a reușit să ducă cursa la sfârșit și să alerge prin frig, atunci și eu pot sa fac asta”, a spus micuța.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?