Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4033

Ucraina ar putea rupe toate recordurile concursului „Eurovision” la numărul de spectatori

18 mai. 2016,, 16:05   Externe
2699 1
Ucraina ar putea rupe toate recordurile concursului „Eurovision” la numărul de spectatori
Foto: gazeta.ru

Ucraina ar putea rupe toate recordurile concursului „Eurovision” la numărul de spectatori, a declarat ministrul ucrainean al Culturii, Evgheni Nișciuk.


Potrivit lui Nișciuk, Complexul național sportiv „Olimpiiski” de la Kiev poate găzdui de două ori mai mulți spectatori, decît „Globen-Arena” de la Stockholm, unde a avut loc „Eurovision-2016”. Acest lucru va contribui la reducerea prețului biletelor.

„Dacă vom reuși să organizăm concursul la „Olimpiiski”, vom rupe toate recordurile concursului „Eurovision” la numărul de spectatori. În Suedia au fost 18 mii de spectatori. Capacitatea stadionului nostru este de 40 de mii”, a declarat ministrul.

Potrivit lui Nișciuk, evident că nu toate locurile vor fi ocupate, dar numărul celor sosiți la concursul de la Kiev ar putea fi de două ori mai mare, decît la Stockholm.

„În plus, spațiile stadionului ar putea fi folosite pentru amplasarea Euroclubului”. La Stockholm eram nevoiți să parcurgem o distanță considerabilă de la Globen Arena pînă la Euroclub, unde s-au dat întîlniri interesante”, a adăugat ministrul.

Anterior s-a comunicat că Ministerul Culturii al Ucrainei s-a oferit să găzduiască „Eurovision-2017” la Kiev.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?