Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 507

Detalii despre nunta lui Chirtoacă

16 mai. 2016,, 18:15   Societate
5598 0
Детали предстоящей женитьбы Киртоакэ
Foto: scandal.md

Au rămas zile numărate pînă la nunta edilului Capitalei, Dorin Chirtoacă.


Pregătirile sînt în toi, însă primarul nu s-a grăbit să-şi ia zile libere pentru a se implica în proces.

El a declarat că va munci până pe data de 20 mai, când are loc evenimentul. Potrivit unor estimări, doar pentru masa de sărbătoare tinerii însurăţei vor plăti cel puţin 350 de mii de lei.

Unii dintre invitații la nunta lui Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin le-au povestit reporterilor noştri că ceremonia va avea loc într-un restaurant de lux din sectorul Botanica al Capitalei.

Localul este amenajat în parcul Valea Trandafirilor pe o suprafață de trei mii de metri pătrați cu o priveliște spre lac. Restaurantul are cinci săli și patru terase.

Nu se cunoaşte numărul oaspeților, invitaţi la nuntă, însă dacă tinerii au rezervat sala mare a restaurantului, atunci ei vor cheltui aproape jumătate de milion de lei doar pentru masa de sărbătoare.

Astfel, prețurile pentru organizarea unei nunți în acest local încep de la o mie de lei pentru o persoană, iar capacitatea celei mai mari săli este de 350 de locuri.

Mirii nu au făcut publice numele nașilor. Anterior, Chirtoacă a declarat în presă că va fi cineva din rude sau prieteni apropiaţi. Edilul Capitalei a spus că, în următoarele zile, va oferi detalii despre cel mai important eveniment din viața cuplului. Pe data de 31 august 2015, Dorin Chirtoacă i-a cerut mâna Anișoarei pe scena din Piața Marii Adunări Naționale.

Dorin Chirtoacă are 37 de ani și îşi exercită cel de-al treilea mandat de primar al Capitalei. Aleasa lui, Anișoara Loghin este jurnalistă şi are 26 de ani.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?