X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Agenția Achiziții Publice are un nou director

16 mai. 2016,, 15:57   Economie
3718 2
Agenția Achiziții Publice are un nou director
Foto: unimedia.info

Ruslan Malai a fost numit în funcţia de director al Agenţiei Achiziţii Publice, care și-a preluat funcțiile astăzi, 16 mai 2016, notează NOI.md.


Un ordin în acest sens a fost semnat de ministrul Finanțelor, Octavian Armașu.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Finanțelor, Ruslan Malai este magistru în economie şi drept, are o experienţă vastă în domeniul achiziţiilor, a activat anterior în cadrul Organizaţiei Naţiunilor Unite pentru Alimentaţie şi Agricultură (FAO) – Biroului Regional pentru Europa şi Asia Centrală (REU), Programului Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD), Ministerului Educaţiei al Republicii Moldova etc., primind de la aceste instituții numeroase recomandări pentru activităţile realizate.

Pe parcursul ultimilor patru ani, Ruslan Malai a participat activ la cursuri de perfecţionare şi specializare în domeniul achiziţiilor în cadrul Băncii Mondiale, FAO, PNUD ş.a. În anul 2015, a obţinut titlu de magistru în drept, în domeniul politicilor privind achiziţiile publice.
Noul şef al Agenţiei Achiziții Publice a fost prezentat astăzi colectivului instituţiei de către ministrul Finanţelor, Octavian Armaşu, şi viceministrul Finanţelor Iurie Cicibaba.

Conducerea Ministerului Finanțelor l-a felicitat pe Ruslan Malai cu ocazia învestirii în funcţie, i-a urat succese în activitate şi a menţionat că principalul obiectiv este implementarea agendei de reformare a domeniului achiziţiilor publice.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?