Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 510

Votat: A fost constituit Partidul PAS

15 mai. 2016,, 18:40   Politică
4036 4

Votat: A fost constituit Partidul PAS
Foto: newsmaker.md

În cadrul Congresului din 15 mai a fost constituit Partidul PAS.


Decizia a fost votată în mod unanim de cei prezenți în sala congresului.

„Nu am crezut niciodată că am să constitui un proiect politic. Am crezut că noi societatea avem datorii față de comunități. M-am bucurat enorm să vă cunosc, pe toți cei prezenți în sală. Mă bucur că în această sală sunt oameni care pot face diferență între adevăr și minciună. Oameni care au curajul să sfideze sistemul”, a precizat Maia Sandu.

Precizăm că, anunțul despre implicarea Maiei Sandu în politică a fost făcut la 23 decembrie 2015. „Încurajată de sprijinul vostru am hotărît să lansez o mișcare pentru crearea unui nou partid politic. Știu că mulți dintre voi nu sînteți neapărat încîntați de ideea de a face politică, mai ales în condițiile actuale, când pare ca la guvernare nu mai este loc de oameni onești și bine intenționați. Dar ne-am convins cu toții că dacă nu vom face noi acest pas și nu vom schimba clasa politică actuală, riscăm să pierdem și puținul care ne-a mai rămas”, declara atunci Maia Sandu.

În luna martie Maia Sandu declara că peste 5000 de persoane au depus cerere de aderare la Partid. Potrivit ei, funcțiile în partid vor fi distribuite după principiul meritocrației, iar membrii - persoane integre, care doresc să schimbe țara în bine.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?