Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 505

A cîștigat pentru a doua oară la loto 1.000.000 $ în doar patru ani

12 mai. 2016,, 21:00   Externe
3430 0

Житель штата Нью-Йорк второй раз за четыре года выиграл в лотерею миллион долларов
Foto: nypost.com

Unii oameni joacă toată viața la loterie, dar nu cîștigă niciodată.

Însă un bărbat de 48 de ani din Long Island, SUA, se pare că are noroc chior: El a cîștigat pentru a doua oară în viață la loterie 1.000.000 de dolari.

De departe, Bruce Magistro e cel mai invidiat om. A reușit performanța uluitoare ca numai în patru ani să cîștige de două ori la loterie sume fabuloase. Bărbatul, văduv, se afla acasă cu noua lui logodnică, cînd a răzuit lozurile.

„Am răzuit tichetul când am ajuns acasă, m-am uitat la logodnica mea și i-am zis: Am câștigat. Ea a răspuns: Nu se poate! Și apoi am început să țopăim de fericire prin casă”, a declarat bărbatul. Bruce recunoaște că este vorba de noroc, însă spune că secretul lui e că își mărește zilnic șansele de câștig, cheltuind destul de des și câte 200 de dolari pe bilete.

Magistro lucrează în construcții și spune că nu va renunța la slujba lui, ci se va folosi de bani pentru a-și organiza a doua lui nuntă. Tatăl a trei copii el a câștigat primul milion de dolari cu un bilet de 5 dolari, în 2012, însă bucuria lui a fost sumbrită de faptul că imediat după câștig soția lui, Yvonne, a murit de cancer.

„ A fost un moment destulde dificil, Însă banii câștigați mi-au permis să stau acasă și să petrec cât mai mult timp cu ea”, a povestit bărbatul, precizând că în momentul în care a ridicat cecul cu premiul a simțit că va mai câștiga o dată, ceea ce s-a si întâmplat. A câștigat încă 1.000.000 de dolari, de data ceasta cu un loz pe care a dat 2 dolari.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?