X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Putin s-a făcut de rîs la un meci de hochei: Căzătură de zile mari (VIDEO)

11 mai. 2016,, 19:00   Externe
11391 18

СМИ: Путин упал на льду, показав, что он хилый старик, а не мачо
Foto: joinfo.ua

Vladimir Putin este cunoscut pentru numeroasele sale pasiuni sportive – de la călăritul topless, pînă la…îmbrățișarea unui urs polar – liderul rus nu a ezitat niciodată în a face orice pentru a-și îmbunătăți imaginea.


De această dată însă, Putin a dat dovadă de profundă stîngăcie într-un meci de hochei, scrie click.ro.

Marți (10 mai), liderul Federației Ruse pare să fi luat din nou o mică pauză de la conducerea țării pentru a participa la un meci de hochei pe gheață. El a jucat alături de hocheiști legendari în văzul a sute de oameni, relatează DailyMail.co.uk.

Pentru a participa la meci, Putin s-a întors în orașul care a găzduit Jocurile Olimpice de Iarnă de la Sochi. I-a avut în echipă pe doi medaliați cu aur la hochei – Aleksei Kasatanov, care a obținut două medalii de aur pentru Uniunea Sovietică în 1984 și 1988 și Valeri Kamenski, care de asemenea a luat o medalie de aur în 1988. Potrivit informațiilor mai multor surse, oponenții echipei liderului rus erau jucători amatori.

Chiar și așa, mass-media nu au surprins doar momentele de glorie ale echipei sale, ci și pe cel în care a alunecat și a dat o lovitură „sănătoasă” cu spatele de gheață. În primele sferturi ale jocului, echipa lui Putin a condus meciul, dar după acea căzătură, rezultatul final a rămas într-o umbră de mister.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?