Eurovision stiri: 518
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1427

Putin, printre primii cei mai admirați oameni din lume

11 mai. 2016,, 01:00   Externe
4686 22

Putin, printre primii cei mai admirați oameni din lume
Foto: independent.md

Vladimir Putin este mai admirat decît Papa Francisc sau Dalai Lama. Topul YouGov’s al celor mai admirați oameni din lume îl plasează pe președintele rus pe locul șase.


Bill Gates s-a plasat pe primul loc pentru al doilea an, urmat de Barack Obama, Xi Jinping, Jackie Chan și Stephen Hawking. Fizicianul Hawking a fost votat ca fiind cel mai admirat om în Marea Britanie, scrie evz.ro

Femeia care a cîștigat cea mai multă apreciere este Angelina Jolie. Regina Elizabeth II, Hillary Clinton, Oprah Winfrey și Michelle Obama completează topul cinci, informează The Independent.

Pe listă au fost incluși și oameni controversați. Spre exemplu, Donald Trump a obținut locul 18, iar președinta partidului Frontului Național, femeia politician Marine Le Pen a ocupat locul 20 în topul celor mai admirați oameni din lume.

În afară de personalitățile din politică, în acest clasament au fost incluse nume precum Celine Dion, Sandra Bullock, Shakira, Emma Watson și Taylor Swift. Sondajul a fost realizat în 30 de țări.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?