X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Prințesa Charlotte a adus venituri de 4,6 miliarde de dolari economiei britanice

10 mai. 2016,, 21:00   Externe
4174 0

Prințesa Charlotte a adus venituri de 4,6 miliarde de dolari economiei britanice
Foto: bani.md

Prințesa Charlotte, fiica ducesei de Cambridge, Kate Middleton și a prințului William este o adevărată comoară.


Fetița, care a împlinit la începutul acestei luni un an, a adus venituri de 4,6 miliarde de dolari economiei Marii Britanii. Asta după ce hăinuțele purtate de micuța prințesă s-au vîndut ca pîinea caldă.

Brand Finance, o firmă speclializată în evaluarea brandurilor, a anunţat că “efectul Charlotte” are un impact uriaş asupra dezvoltării economiei britanice.

S-a evaluat că micuţa a adus, pînă în prezent, venituri de circa 4,6 miliarde de dolari. Începînd de la scutecul în care a fost externată de la Spitalul St Mary's, din Londra, după ce a venit pe lume, tot ce poartă ea devine cel mai rîvnit lucru.

Botoşeii, rochiţele, puloverele şi bluziţele în care este îmbrăcată sînt căutate cu disperare de toţi părinţii din Marea Britanie. Aşa s-a ajuns ca toate articolele de îmbrăcăminte care sînt ca ale ei să se epuizeze fulgerător după ce apare cu ele în fotografii.

A fost de-ajuns o poză cu costumul de fîş pe care l-a purtat într-o vacanţă la munte, pentru ca pînă seara toate costumaşele de acest fel să se vîndă, scrie Click.ro.

“Efectul Charlotte e imediat. Noi vindeam 40 de perechi de botoşei roz pe săptămînă. După ce a apărut poza în care îi poartă prinţesa, am vîndut 259 de perechi în mai puţin de 24 de ore”, a dezvăluit patronul unui magazin. Prinţesa Charlotte l-a depăşit deja pe frăţiorul său, Prinţul George (2 ani), care a adus venituri de circa 3,5 miliarde de dolari economiei britanice.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?