Transnistria stiri: 1391
Preşedintele stiri: 4027

Liderul Partidului Nostru: Timp de un an am vorbit de 5 ori cu Plahotniuc

7 mai. 2016,, 14:00   Politică
6777 0

Liderul Partidului Nostru: Timp de un an am vorbit de 5 ori cu Plahotniuc
Foto: agora.md

Liderul PN, Renato Usatîi, susține că în decursul ultimului an a fost sunat de 5 ori de omul de afaceri Vlad Plahotniuc.


Acesta a povestit despre ce a vorbit cu omul de afaceri în cadrul emisiunii Piatnița a postului RTR Moldova, de pe data de 6 mai 2016.

„Odata a zis ca nu ar fi de acord cu ceva în legătură cu protestele, altădată a zis ca nu este corect să mergem la casa lui, serviciile speciale l-au informat că noi vrem să mergem la el acasă, iar el s-a arătat îngrijorat întrucât are are un tată bolnav acasă”, a precizat primarul municipiului Bălți.

Acesta a mai adăugat că nu a avut vreodată colaborări cu Plahotniuc, nici până ca să intre în politică și nici după. Fiind întrebat de ce îi cazează pe artiștii ruși pe care îi aduce să concerteze în Moldova anume în hotelul Nobil, care de altfel îi aparține lui Plahotniuc, Usatîi a motivat prin faptul că „Plahotniuc a a construit cel mai bun hotel din țară, el știe cum să construiască obiecte frumoase, oficii, hotele. El poate desena clădiri frumoase, mai bine se ocupa de asta în continuare”, a concluzionat liderul PN.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?