Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Voronin: Poate Plahotniuc are capacități mai mari decît aveam eu cînd eram președinte

6 mai. 2016,, 17:45   Politică
6874 3
Voronin: Poate Plahotniuc are capacități mai mari ca mine, față de perioada cînd eram președinte
Foto: agora.md

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, susține că este puțin probabil că prim-vicepreședintele PD, Vlad Plahotniuc, controlează toate instituțiile statului.


Într-un interviu pentru Pro TV Chișinău, politicianul a explicat că acest lucru este imposibil fizic, notează NOI.md.

„Jurnaliștii contribuie la formarea ratingului politicienilor. Poate e și din cauză că nu apare. Dacă ar apărea, ar răspunde la întrebări, poate ar fi o altă părere, dar e problema lui personală. Eu tot am fost în așa situație cînd eram președinte. Eu poate nici nu știam despre multe lucruri, dar se spunea că «Voronin a dat indicație», «Voronin știe». Dar fizic nu-i posibil ca un om să controleze toate ministerele, tot guvernul, firmele, mai ales cu conotație de economie tenebră. Eu nu știu, poate eu nu-l apreciez la justa valoare pe Plahotniuc, poate el are mai mari capacități decît mine de 5, de 10 ori, comparativ cu perioada în care eram președinte”, a menționat Voronin.

Comentînd vizita democratului în SUA, liderul comunist a menționat că nu are nimic împotriva acesteia atît timp cît va da rezultate și va aduce foloase pentru țară.

„Eu aș aprecia foarte înalt dacă ei ar putea să ajute la situația din țara noastră, și dacă oricare vizită, orice persoană va contribui la acest lucru. Indiferent dacă ne place, din punct de vedere politic, sau nu, contează rezultatul. O să așteptăm rezultate. Vizite au fost multe, documente au fost semnate multe, dar nu au dat niciun folos”, a adăugat Vladimir Voronin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?