X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Presupusa iubită a lui Putin a preluat controlul CNN în Rusia

6 mai. 2016,, 20:10   Externe
7674 6

Компания Алины Кабаевой получила контроль над CNN в России
Foto: newsru.com

Grupul „Media Alians” – un parteneriat între „NMG” (Naționalinaia Mediagruppa) și Discovery – a cumpărat de la Turner portofoliul de canale tv, pe care le gestiona în Rusia (distribuție și marketing).


Portofoliul este alcătuit din canalele CNN, Cartoon Network și Boomerang, anunțăRNS, care citeaza un comunicat al „Media Alians”.

Planurile privind preuarea controlului asupra canalelor din Rusia ale Turner Group au fost anunțate de Media Alians încă de la sfârșitul lunii decembrie,scrie paginaderusia.ro.

„NMG” a fost înființat în anul 2008. Activele holdingului includ postrule tv Pervîi Kanal (25%), Piatîi Kanal (72,4%) și REN-TV (68%), „Media Alians” (80%), ziarul „Izvestia” (73,2%), ziarul „Metro-Peterburg” (100%), ziarul „Sport-Express” (25%), radioul „Russkaia Slujba Novostei” (100%) si Art Pictures Vision (50%).

Alina Kabaeva este președintele Consiliului Director al NMG. Proprietarii grupului sunt „Gazprom Media” (7,5%), banca „Rossia”, „Surgutneftegas” și altii.

Despre Alina Kabaeva, fosta campioana la gimnastica ritmica, se spune in presa rusa si internationala ca ar fi femeia din viata presedintelui rus Vladimir Putin.

Cariera ei a fost fulminanta. De pe podiumul olimpic a ajuns direct în parlament, iar de acolo in fruntea mogulilor media din Rusia. In 2014, avand doar 31 de ani, Alina Kabaeva a ajuns președinte al NMG, cel mai mare imperiu media din Rusia.

Fosta ”icoana” a revistelor glamour, declarată în 2006 drept cea mai sexy femeie din Rusia, de mai mulți ani presa îiatribuie Alinei Kabaeva o relație intimă cu liderul în vârstă de 63 de ani de la Kremlin, Vladimir Putin, caruia i-a adus în secret pe lume doi fii.

Kabaeva și Putin au negat întotdeauna zvonurile cu privire la relație, dar parca in confirmarea lor, ea nu a dezvaluitniciodata numele tatălui copiilor sai.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?