X 
Transnistria stiri: 1391
Preşedintele stiri: 4025

Popov despre cum Plahotniuc a schimat percepția SUA despre el

4 mai. 2016,, 17:25   Politică
1908 0

Foto: noi.md

Diplomatul Andrei Popov, care recent a anunțat că părăsește rîndurile PDM l-a felicitat pe Vlad Plahotniuc pe pagina sa de Facebook pentru „reușitele diplomatice și modul cum a reușit să schimbe percepția Washingtonului despre el”.

”Domnule Vlad Plahotniuc, felicitări pentru ca ați reușit să schimbați atitudinea d-nei Victoria Nuland. Ultima dată am discutat cu ea în noiembrie, la Viena, și aș fi putut paria atunci că o asemenea poză prietenească cu „doamna de fier” a diplomației americane în doar 5-6 luni ar fi de aproape de neimaginat”, a comentat Andrei Popov poza în care Vlad Plahotniuc apare alături de Victoria Nuland.

Popov susține că în noiembrie Victoria Nuland ar fi vrut un mesaj pentru Vlad Plahotniuc și care nu ar fi fost unul pozitiv, dar între timp lucrurile s-au schimbat radical. ”Poziția și atitudinea între timp s-a schimbat. Încă o lecție de realpolitik. Cum spun francezii – chapeau”, mai scrie Andrei Popov.

Prim-vicepreşedintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, a efectuat o vizită de lucru în SUA în calitate de coordonator executiv al Consiliului Coaliţiei de guvernare. În cadrul vizitei a avut întrevederi cu mai mulți oficiali.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?