X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

A dat firma în judecată pentru că se plictisea de moarte

3 mai. 2016,, 21:00   Externe
3245 0

Француз подал иск в суд на 360 тысяч евро за "вопиюще скучную работу"
Foto: libertatea.ro

Un francez susține că firma pentru care lucra i-a dat atît de puține sarcini, încît acesta se plictisea de moarte la birou.


Mai mult, el susține că viața lui a devenit un coșmar și că îi era rușine să încaseze salariul.

Frédéric Desnard, în vîrstă de 44 de ani, a lucrat timp de opt ani la o companie cunoscută de parfumuri. Inițial, el a fost manager, însă după ce compania a pierdut un contract important, bărbatul a rămas aproape fără nicio activitate, relatează The Telegraph. Mai exact, timp de patru ani, el a primit sarcini mărunte și plictisitoare. Francezul a descris această perioadă drept un “coșmar”, care i-a provocat și probleme de sănătate. Nu mai putea să doarmă, a făcut ulcer, avea depresie și chiar a făcut o criză de epilepise.

“Am făcut depresie. Îmi era rușine să fiu plătit fără să fac nimic”, susține bărbatul. Într-un final, el a fost concediat de companie. De astfel, avocatul francezului susține că strategia companiei a fost aceea de a îl plictisi pentru ca acesta să accepte concedierea fără salarii compensatorii. De aceea, bărbatul cere acum daune în valoare totală de 360.000 de euro, care include și salariile pe care le-a pierdut, dar și plata pentru concendiu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?