Transnistria stiri: 1393
Preşedintele stiri: 4035

Avocatul Mînzat a cerut să fie decorat cu Ordinul Republicii (DOC)

28 apr. 2016,, 12:19   Societate
6175 11
Контролируемый Демпартией адвокат выпрашивает для себя Орден Республики (DOC)
Foto: omg.md

Controversatul şi extravagantul avocat Valerian Mînzat a solicitat să-i fie decernat Ordinul Republicii.


Acesta a depus o cerere în acest sens la Consiliul Uniunii Avocaţilor, fără să indice pentru ce merite ar fi trebui decorat cu distincţia supremă în stat.

Mînzat, avocatul cunoscut opiniei publice pentru petrecerile luxoase pe care le organizează, dar şi pentru că acum doi ani i-a oferit iubitei sale de 8 martie un Porsche de 45 de mii de euro, a fost condamnat la 9 ani de închisoare cu executare.

Valerian Mînzat, fost angajat al Poliţiei Criminale, a fost învinuit de procurori că, în 2009, în urma unei înţelegeri prealabile cu Ion Taran, care, pe atunci, era şeful Secţiei investigare a accidentelor rutiere a Comisariatului General de Poliţie, şi cu Dorel Găină, şef al Secţiei asistenţă juridică în cadrul companiei de asigurări „Moldasig”, au înscenat un accident rutier, cu intenţia de a obţine despăgubiri de la acea companie de asigurări.

Mînzat obişnuieşte să-şi etaleze pe reţelele de socializare maşinile scumpe, hainele şi accesoriile de lux şi postează poze de la staţiunile exclusiviste şi de la petrecerile mondene. Recent, acesta şi-ar fi închiriat chiar şi un avion pentru călătorii.

Precizăm că Valerian Mînzat are o relaţie cu fiica fostului deputat PLDM Simion Furdui.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?