X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Chirtoacă nu a venit la Primărie pentru că l-a cuprins tristețea?

25 apr. 2016,, 10:35   Capitala
8742 22
Киртоакэ снова прогулял планерку в примэрии
Foto: noi.md

Primarul general al Chișinăului, Dorin Chirtoacă, nu a desfășurat astăzi tradiționala ședință operativă săptămînală a Primăriei.


În locul lui Chirtoacă, rapoartele funcționarilor municipali au fost audiate de viceprimarul Nistor Grozavu, informează NOI.md.

În deschiderea ședinței serviciilor municipale, Grozavu a anunțat că Chirtoacă se reține și va veni mai tîrziu, însă pe parcursul ședinței primarul general așa și nu a apărut. Viceprimarul nu a precizat motivele absenței lui Chirtoacă.

Posibil, Chirtoacă nu a dorit să răspundă la întrebările legate de informația apărută recent despre faptul că a fost părăsit de Anișoara Loghin . Potrivit bloggerului Eugen Luchianiuc, Loghin l-a părăsit pe Chirtoacă din cauza bețiilor lui și dependența față de jocurile de noroc.

Nu este primul caz cînd Dorin Chirtoacă lipsește de la ședințele de lucru ale Primăriei. Astfel, pe 25 ianuarie primarul general a plecat la Iași, unde a participat la festivitățile legate de aniversarea unirii Valahiei și Moldovei și nu a „reușit” să ajungă la ședința „prea matinală” a serviciilor municipale. Lipsa la ședința din 22 februarie în genere nu a avut o explicație plauzibilă, iar pe 21 martie Chirtoacă nu și-a audiat subalternii pentru că „se pregătea” de Congresul autorităților locale și regionale, care s-a desfășurat în perioada 22-24 martie la Strasbourg.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?