Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1430
Preşedintele stiri: 4020

Dodon lui Lupu: Cred că aveți dubii referitor la modalitatea spectaculoasă, nocturnă, cum a fost votat acest Guvern

21 apr. 2016,, 13:22   Politică
6182 5
Додон - Лупу: Разве вы сомневаетесь в ноктюрне правительства Филипа?
Foto: bloknot-moldova.md

Liderul Partidului Socialiștilor (PSRM) Igor Dodon a apelat la președintele Partidului Democrat (PDM) Marian Lupu, solicitîndu-i să susțină moțiunea de cenzură asupra Guvernului Pavel Filip.


Anunțul a fost făcut la Parlament, pe 21 aprilie, în cadrul unui breafing de presă convocat de liderul PSRM. Dodon a mai comunicat că comuniștii sînt dispuși să susțină inițiativa socialiștilor privind demiterea Guvernului, iar cu liberal-democrații se vor susține discuții în viitorul apropiat, relatează NOI.md.

Liderul socialiștilor a apelat și la președintele PDM Marian Lupu. „I-am sugerat dlui Lupu că poate o susțin și ei. De ce nu? Cred că au dubii referitor la modalitatea spectaculoasă, nocturnă, cum a fost votat și depus jurămîntul din partea acestui Guvern”, a spus Dodon.

Reamintim că Dodon a comunicat despre intenția de a demite Guvernul la 18 aprilie, participînd la sesiunea APCE de la Strasbourg. Potrivit spuselor lui, documentul privind moțiunea de cenzură asupra Guvernului va fi înregistrat imediat după sărbătorile de Paști, adică pe 10 sau 11 mai.

Precizăm că recent Marian Lupu a supus criticii opoziția moldovenească în cadrul unei emisiuni televizate . Potrivit lui, opoziția moldovenească este neconstructivă și nu propune soluționarea problemelor.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?