Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Buliga și Zotea i-au dezamăgit pe utilizatorii de rețele sociale

19 apr. 2016,, 08:15   Societate
6774 7
Buliga și Zotea i-au dezamăgit pe utilizatorii de rețele sociale
Foto: noi.md

Utilizatorii de rețele sociale sînt indignați de faptul că, în loc să protejeze interesele propriei țări, în loc să muncească la perfecționarea legislației moldovenești, deputații în Parlamentul Moldovei participă la acțiuni de susținere a uneia dintre părțile conflictului ucrainean.


În rețele a fost expusă o fotografie în care fostul ministru al muncii și protecției sociale, reprezentanta Partidului Democrat Valentina Buliga și liberala Alina Zotea, cu fețe triste, țin plăcuțe cu inscripția #FreeSavchenko. În acest mod ele solicită APCE-ului eliberarea aviatoarei ucrainene Nadejda Savcenko.

Ambele participante la acțiune au fost implicate în scandaluri la baștina lor. Buliga – prin obrăznicie și insensibilitate, cînd le-a propus lehuzelor „să spele pelincuțe” dacă nu le ajung bani pentru scutece de unică folosință. Iar Zotea – prin poza incitantă în costum de baie pe terenul de fotbal. În legătură cu aceasta, utilizatorii de rețele sociale și-au exprimat dezamăgirea de faptul că deputatele nu sînt topless în timpul acțiunii – astfel ele ar fi atras și mai multă atenție.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?