Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Greceanîi: Noi nu vom permite nimănui să ne vîndă Patria

16 apr. 2016,, 12:53   Societate
2924 9
Гречаный: Мы никому не позволим продавать Родину
Foto: actualitati.md

Despre aceasta președintele fracțiunii parlamentare a Partidului Socialiștilor Zinaida Greceanîi a declarat în cadrul marșului „Pentru Moldova” care a avut loc la Edineț, relatează Actualități.md.


Greceanîi a menționat că Moldova a fost tot timpul un stat suveran, neutru și independent, și că socialiștii lupta ca așa să fie și în continuare.

Liderul fracțiunii parlamentare a PSRM a mai adăugat că cetățenii vin masiv la marșurile PSRM din toată țara pentru că vor ca Moldova să existe și să nu mai fie alungați din propria Patrie.

„Aceste marșuri au loc pentru ca vocea poporului să fie auzită. Oamenii vor să aibă țara lor, istoria lor, să nu plece în altă parte. Iar acei care nu vor să lase în pace țara și propriul popor trebuie să plece ei.Noi nu vom permite nimănui să ne vîndă Patria”, a conchis Zinaida Greceanîi.

Menționăm că manifestații similare se desfășoară în cinci orașe din țară. Oamenii protestează pentru susţinerea statalității moldovenești, împotriva unionismului şi organizarea alegerilor parlamentare anticipate concomitent cu cele prezidenţiale.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?