Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Poroșenko a călătorit cu un Porsche alb și a cumpărat pastile în Spania (FOTO)

16 apr. 2016,, 19:00   Externe
8387 2
Порошенко разъезжал на белом Porsche и покупал таблетки в Испании (ФОТО)
Foto: sibnet.ru

Președintele Ucrainei, Piotr Poroșenko, a fost surprins pe 8 martie 2016 în vacanță, în Spania.


Potrivit portalului „Ukrainskaia pravda”, șeful statului a fost văzut în farmacia orașului spaniol.

Potrivit martorilor oculari, care au expediat fotografia în adresa redacției „Ukrainskaia pravda”, el a cumpărat de la farmacie vitamine si medicamente, și imediat după ce i s-a vorbit în limba rusă, a urcat într-un Porshe alb și a plecat. De menționat că Președintele nu era însoțit de bodigarzi.

Potrivit informațiilor primite de „Ukrainskaia pravda” din surse de încredere, Piotr Poroșenko are o vilă în orașul spaniol Marbella, care a fost procurată de el înainte de a deveni Președinte.

În secțiunea de știri de pe pagina oficială a Președintelui, precum și pe pagina sa de pe Facebook nu sînt informații cu privire la evenimentele din 8 martie.

Se cunoaște că în declarația șefului statului pe anul 2015 nu sînt indicate activele din străinătate.

Administrația Președintelui a confirmat ulterior portalului „Ukrainskaia pravda” că Poroșenko s-a aflat la începutul lunii martie în Spania, într-o vizită privată, și acest fapt nu a fost comunicat oficial din motive de siguranță. Totodată, reprezentanții de pe strada Bankovaia au dat asigurări că toate bunurile care aparțin lui Poroșenko în calitate de persoană fizică au fost indicate în declarația lui, iar sursele de venituri au fost impozitate conform legislației Ucrainei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?