Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Dodon: Năstase joacă în jocuri unionste pentru a dezbina opoziția

15 apr. 2016,, 13:00   Politică
5151 8
Додон: Нэстасе ведёт унионистские игры, чтобы расколоть оппозицию
Foto: noi.md

Liderul Partidului Socialiștilor îi răspunde lui Andrei Năstase, care ieri, în cadrul unei emisiune TV, a declarat că Igor Dodon este candidatul lui Plahotniuc.


Dodon spune că „Năstase suferă de complexul puiului de cuc – el încearcă să-i compromită și să-i dea jos din „cuib” pe toți vecinii săi, pentru a rămâne unicul în fața electoratului de opoziție”, a declarat Igor Dodon pentru UNIMEDIA.

„Este o metodă ipocrită, frontistă, tipică pentru adepții unionismului, care văd în Dodon principala barieră în calea unirii și a distrugerii Republicii Moldova ca stat. Nastase prin aceasta face direct jocul unioniștilor și indirect jocul oligarhilor, de dezbinare a forțelor de opoziție. Îi urez lui Nastase „drum bun cărare bătută” în ceea ce face. Lui și lui Usatîi – два сапога пара”, a adăugat liderul PSRM.

Liderul Partidului „Demnitate şi Adevar” a declarat aseară în cadrul unei emisiuni TV că Igor Dodon este candidatul lui Plahotniuc la alegerile prezidentiale.

Mai mult de atât, Năstase a declarat că Dodon nu participă la protestul din data de 24 aprilie, pe motiv că ar face jocul lui Plahotniuc.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?