X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Adrian Ursu a avut o călătorie cu scop caritabil (FOTO)

12 apr. 2016,, 11:00   Societate
3487 0

Adrian Ursu a avut o călătorie cu scop caritabil (FOTO)
Фото: facebook.com

Interpretul Adrian Ursu a avut parte de o călătorie spontană, cu un scop nobil, în Turcia.


Împreună cu soția sa și alți moldoveni au adunat bani pentru operația unei fetițe bolnave din Moldova, relatează Noi.md.

„Ceva timp în urmă am aflat despre cazul unei fetițe care are nevoie de o intervenție chirurgicală la inimă. Cazul acesta cumva m-a sensibilizat. Suma necesară pentru intervenție ers de 16.000 de euro, una mult prea mare pentru familia ei, dar reală pentru noi toți, cei care nu sîntem indiferenți”, a relatat Adrian Ursu în cadrul unei emisiuni.

În primul rînd artistul s-a documentat asupra cazului, pentru a nu da peste excrocheriile unora, pentru că acest lucru se cam practică în ultimul timp. Despre familia Lenuței, fata de 9 ani care avea nevoie de operație, Adrian a aflat ca resursele pe care le au, nu le permite să-și vindece copilul. Acesta a început să insiste asupra cazului, trezind interesul altor cetățeni care ar putea să doneze pentru operație.

Elena a fost programată la această intervenție pe 31 martie, în Istanbul. În pofida faptului că au fost colectați doar șase mii de euro din cei 16, medicii au acceptat să o opereze.

„După intervenție am mers în acel spital. Acolo am fost întîmpinați extraordinar. Am plecat eu, Irina și alți moldoveni care au fost implicați în acest caz. A fost o călătorie cu o încărcare emoțională foarte mare”, a concluzionat Adrian Ursu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?