Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Rocadă în fracțiunea PSRM din Consiliul Municipal Chișinău

11 apr. 2016,, 18:00   Capitala
4310 0
Во фракции ПСРМ в мунсовете Кишинёва произошла рокировка
Foto: trm.md

Unul dintre cele 19 mandate ale fracțiunii socialiștilor în Consiliul Municipal Chișinău (CMC) va aparține de-acum unui alt consilier. Larisa Catrinici și-a depus mandatul.


După cum a comunicat aleasa poporului pe rețelele sociale, ea a preferat munca la spital locului în Consiliul Municipal. Mandatul vacant va fi preluat de tînăr jurist și politolog Alexandru Melniciuc, relatează NOI.md.

Catrinici a spus că a avut numai momente pozitive în timpul activității sale în Consiliul Municipal. „Am cunoscut o mulțime de oameni cu un potențial mare care doresc schimbări nu în propriile interese, ci pentru țară. Din suflet le doresc succese și răbdare”, a spus fostul consilier. Totodată, ea nu a exclus că va continua să coopereze activ cu CMC și pe viitor.

Președintele PSRM Igor Dodon a adus dnei Larisa Catrinici mulțumiri pentru cooperare și și-a exprimat speranța că ei vor continua să conlucreze în componența echipei guvernamentale.

Potrivit rezultatelor alegerilor locale din 14 iunie 2015, cea mai extinsă reprezentanță în CMC aparține socialiștilor care dispun de 19 mandate, aceștia fiind urmați de liberali care au 17 consilieri, aleșii populari proeuropeni cu șase mandate, PCRM și „Partidul Nostru” avînd cîte trei mandate, liberal-democrații – două mandate și democrații - unul.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?