X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4038

Un politician norvegian a declarat că se simte vinovat față de refugiatul care l-a violat

8 apr. 2016,, 19:00   Externe
5318 6
Норвежский политик заявил о чувстве вины перед беженцем, который его изнасиловал
Foto: ruposters.ru

Politicianul norvegian de stînga Karsten Nordal a declarat că se simte vinovat față de refugiatul din Somalia care l-a violat și a fost condamnat la deportare din țară, scrie „Daile Mail”.


Nordal a relatat pentru postul de televiziune „NRK” că este heterosexual și a fost violat de un refugiat somalez. Politicianul a mărturisit că după incident a încercat să se „trateze” cu alcool și marijuană. Instanța de judecată l-a condamnat pe violator la 4,5 ani de închisoare cu deportarea ulterioară în Somalia.

„Viața mea a fost distrusă, însă acum mă simt vinovat pentru că el (infractorul) va fi deportat din țară. Anterior aveam un sentiment de ușurare și fericire, pentru că el va dispare pentru totdeuana. Simțeam că statul norvegian s-a angajat să se revanșeze. Însă am și sentimentul de vină și responsabilitate. Din cauza mea el nu va mai trăi în Norvegia, ci va pleca în Somalia, unde îl așteaptă un viitor ambiguu”, le-a declarat Nordal jurnaliștilor.

Politicianul, care se poziționează ca un apărător al „feminismului și antirasismului”, a menționat că comportamentul refugiatului a fost deterrminat de „nedreptatea și educația în condiții de război și deznădejde”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?