X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4025

Putin a comentat „Documentele Panama”

7 apr. 2016,, 19:00   Externe
4281 4
Путин впервые прокомментировал «Панамские документы»
Foto: ria.ru

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, comentînd investigația jurnalistică cu privire la implicarea liderilor mondiali la scandalul offshore, a declarat că el nu este în lista respectivă și „nu pot fi niciun fel de vorbe în acest sens”.


„Însă sarcina a fost stabilită și trebuie de muncit. Ce au făcut ei? Au făcut un produs informațional. Au găsit cunoscuți și prieteni de-ai mei, deci, au scotocit și au închegat ceva”, a spus Putin joi, în cadrul unui forum media.

Președintele rus a mai menționat că prin asemenea publicații se încearcă de făcut Rusia mai docilă, „se încearcă să ne peptene așa cum vor”.

Anterior mai pulte publicații internaționale au difuzat documente care se presupune că ar aparține firmei juridice panameze „Mossack Fonseca” și care ar demonstra implicarea unor lideri mondiali și apropiaților lor în scheme de offshore. Autencitatea documentelor nu a fost oficial confirmată de nimeni. Mai mult, compania „Mossack Fonseca” a refuzat să notifice autencitatea documentelor, calificînd acțiunile jurnaliștilor drept infracțiune.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?