Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Pistrinciuc despre soluţiile de viitor ale PLDM

4 apr. 2016,, 11:32   Politică
2602 1
Пистринчук о решениях ЛДПМ на будущее
Foto: inprofunzime.md

În cadrul unui interviu, vicepreședintele Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Vadim Pistrinciuc, deputat în Parlamentul R. Moldova, a vorbit şi despre soluţiile de viitor ale PLDM.


„Soluții sînt multe, dar cert este că e nevoie de o resetare, strîngere și consolidare a rîndurilor cu cei care vor să renunțe la politica beneficiilor care s-a instalat acum în Moldova. Vă asigur că vor fi mișcări foarte bune pentru partid și echipă, dar toate la timpul lor”, a declarat el.

Referindu-se la situaţia actuală a PLDM, Vadim Pistrinciuc a declarat că „nu stăm nici bine în sondaje, dar nici așa de rău cum ne prezintă unele sondaje”. „Îmi pare rău, o spun și ca om oarecum din breaslă, că s-a ajuns ca sondajele să fie folosite ca instrumente de propagandă politică (în cunoștință de cauză vă spun că nu ajută). Astăzi asistăm la „parada” sondajelor: cine vrea mai mult își comandă unul şi asta se vede cu ochiul liber. Se fac sondaje la distanță de o săptămînă cu diferențe mari. În ce ne privește, nu e chiar bine, dar nici așa cum se prezintă. Voi spune doar că avem cam jumătate din încrederea pe care o are această majoritate și guvernare nedorită de popor”, a spus Vadim Pistrinciuc.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?