X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Angajaţii vamali nu se vor deplasa în scopuri personale cu maşini de serviciu, dispoziţie

2 apr. 2016,, 17:30   Societate
2955 0

Angajaţii vamali nu se vor deplasa în scopuri personale cu maşini de serviciu, dispoziţie
Foto: ipn.md

Angajaţii Serviciului Vamal nu se vor mai deplasa în scopuri personale cu autoturismele de serviciu.


O dispoziţie în acest sens a fost emisă de conducerea Servicului Vamal, după verificarea mijloacelor de transport aflate în dotarea Aparatului Central al Serviciului, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă, au fost verificate riguros toate unităţile auto, precum şi scopurile în care acestea sunt folosite. În timpul verificărilor au fost depistate mai multe abateri, inclusiv folosirea autoturismelor de serviciu în scopuri personale. Totodată, s-a stabilit că unităţile de transport sunt exploatate cu nereguli, nu este respectat controlul tehnic în termenii prestabiliţi, iar combustibilul este utilizat în exces.

Ca urmare a verificărilor, directorul general al Serviciului Vamal, Vitalie Vrabie, a dispus reducerea autoturismelor de serviciu în cadrul Aparatului Central. Astfel, autotorismele folosite în scopuri personale urmează a fi redistribuite în cadrul subdiviziunilor teritoriale.

De asemenea, s-a decis să fie reduse limitele consumului de combustibil, iar automobilele să fie parcate conform regulamentului intern, adică la parcarea Serviciului Vamal. Ca urmare a verificărilor s-a stabilit că mijloacele auto care nu corespund unei stări tehnice satisfăcătoare, urmează a fi scoase din utilizare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?