Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Rocadă de cadre la Ministerul de Interne

30 mar. 2016,, 17:31   Societate
3580 0
Rocadă de cadre la Ministerul de Interne
Foto: tribuna.md

Guvernul a aprobat astăzi demisia lui Veaceslav Ceban din funcția de viceministru al Afacerilor Interne și din cea de comandant al trupelor de carabinieri.


În locul acestuia, a fost desemnat Ion Țurcan, fost șef al Brigăzii cu Destinație Specială „Fulger”, notează NOI.md. Totodată, la funcția de viceministru de Interne a fost aprobată candidatura lui Dorin Purice, fost director al Departamentului poliției de frontieră. Purice a deținut această funcție începînd cu anul 2012.

Totodată, ministrul de Interne a propus numirea lui Alexandru Pînzari în funcția de șef al Inspectoratului General al Poliției, pe un termen de cinci ani. Din 1997 pînă în 2014, Pînzari a activat în cadrul MAI, în diferite funcții ale corpului de comandă. Pe parcursul ultimilor ani, Alexandru Pînzari a fost șef interimar al Departamentului Instituții Penitenciare.

În calitate de secretar de stat al Ministerului de Interne a fost numit Mihai Beregoi, fost consilier al prim-ministrului în domeniul apărării și ordinii publice.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?