X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

Iuliana Chiroșca a creat prima sa colecție de pălării pentru bărbați (FOTO)

28 mar. 2016,, 17:15   Showbiz
4838 0
Юлиана Кирошка создала свою первую коллекцию мужских шляп (ФОТО)
Foto: facebook.com

Prima creatoare de pălării pentru femei din Moldova, Iuliana Chiroșca, vine cu o surpriză plăcută, dar de data aceasta pentru bărbați.


Ea a dat viață unei noi colecții de accesorii pentru bărbați – „Royal hat”, relatează NOI.md.

„De la un outfit extravagant, la unul sobru, de la streetwear la o ținută formală, pălăria este unul dintre puținele accesorii care se poate adapta. Aceasta este și ideea din spatele primei mele colecții masculine «Royal hat», într-o țară în care bărbații sînt tot mai dornici de a-și afirma stilul individual, dar adesea nu au curajul să o facă. În acest sens, am încercat să le ofer un accesoriu care să-i ajute să păstreze un echilibru între liniile clasice și forța statement-ului lor”, a scris creatoarea pe pagina sa de Facebook.

Iuliana menționează că sursa ei de inspirație a fost eleganța și rafinamentul unor legende masculine, precum Alain Delon. „Am încercat să transpun în designul acestei colecții o puternică influență britanică de eleganță clasică a liniilor simple și armonioase, care se transformă în accesorii-statment tocmai prin discreție și echilibru”, a adăugat modista.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?