Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4023

Primavara începe cu Moldova Fashion Days (FOTO) ©

21 mar. 2016,, 13:20   Societate
2259 0

In perioada 5-6 martie, în incinta Showroom-ului Land Rover-Jaguar-Volvo al companiei DAAC Hermes, asociatia brandurilor autohtone "Din Inimă" a organizat un eveniment inedit dedicat brandurilor vestimentare autohtone– Moldova Fashion Days.


A fost un show de zile mari cu numeroase surprize, în cadrul căruia vizitatorii au putut admira o mare varietate de lucrări vestimentare de la producătorii autohtoni, colecții pentru sezonul primăvară-vară, ținute inedite inspirate din tendințele internaționale în materie de fashion.

Evenimentul a avut loc Showroom-ului Land Rover-Jaguar-Volvo, organizatorii fiind astfel inspirați să facă din podium un traseu de raliu și să dea evenimentului o identitate vizuală în culorile alb-negru specifice marcajelor rutiere, iar modelele combinindu-se perfect cu automobilile de clasa premium mărcilor respective.

Printre designerii cunoscuţi, care și-au prezentat colecțiile inspirate au fost Julia Allert, Lia Fia, Nikita Rinaldi, Divero, Vitalie Burlacu, Ionel, Crème Brûlée, Tricon & Myrevival, Zorile, L’ame de Femme, Mara, Sekana, Georgette & Ponti și O’Blanc, iar vedete de la noi, precum Natalia Gordienco, Olia Tira, Natalia Cheptene şi Olga Fedosenco au defilat pe podium, în ținute fabricate în Moldova.

Show-ul a fost pur şi simplu senzaţional, iar din an în an devine tot mai profesionist, tinzând să ajungă la nivelul evenimentelor de modă europene, astfel încât la ediția din această primăvară, pe podium au defilat modele profesioniste.
0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?