X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4037

Cine postează mesaje pe pagina de Facebook a lui Filat: Procuratura investighează adminul

18 mar. 2016,, 15:34   Societate
1469 0

Cine postează mesaje pe pagina de Facebook a lui Filat: Procuratura investighează adminul
Foto: independent.md

În ultimele zile, pe pagina oficială de Facebook a fostului premier Vladimir Filat, aflat în arest, au apărut mai multe mesaje, transmise de avocați și postate de admin. Acum Procuratura Anticorupţie investighează cine postează mesajele pe rețeaua de socializare.


Procurorii investighează dacă Filat este autorul mesajelor postate zilele trecute pe pagina de Facebook a fostului prim-ministru, declarând că mesajele au paragrafe ce conţin elemente de „intimidare la adresa unor martori ce urmează să fie audiaţi” în dosarul Filat.

Procuratura Anticorupţie anuntă că nu va face comentarii legate de conţinutul textului. Totuși, procurorii vor efectua verificări pentru a stabili dacă Filat este autorul real al mesajelor.

Fostul premier a lansat, astăzi, un nou mesaj prin intermediul paginii sale de Facebook. În acest mesaj, al doilea din ultima săptămână, Filat promite că va face dezvăluirile atât de mult așteptate de cetățeni și spune că va oferi răspunsuri la întrebările pe care jurnalista Natalia Morari și-a anunțat intenția să i le adreseze.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?