X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Animale, acrobați și clovni – din nou pe arena Circului

16 mar. 2016,, 17:45   Societate
3122 0
Животные, акробаты и клоуны – снова на арене цирка
Foto: businessinsider.com

Odată cu sosirea primăverii, Circul din Chișinău își redeschide ușile pentru spectatori.


Acesta a pregătit un program excepțional intitulat „Caleidoscopul primăverii”, care va fi prezentat pînă la 17 aprilie. În cadrul lui vor fi prezente animale dresate, acrobați, jongleri, echilibriști și clovni, relatează NOI.md.

„Este a doua stagiune și al nouălea program deja. Împreună cu colectivul, lucrăm ca la carte, fără abateri. Ținem, așa cum am promis, să avem o continuitate în stagiuni, săli pline și spectatori mulțumiți”, a afirmat directorul Circului, Andrei Locoman.

În noul program, amatorii de circ vor avea posibilitatea să urmărească evoluția echilibriștilor pe sîrmă liberă și pe coardă, acrobaților pe trambulină și cauciuc, gimnaștilor pe catarg și, desigur, a animalor dresate. „De data aceasta avem o dresură unică de pisici, cîini, zebre și cai, alături de școala de hipism din Ucraina”, a menționat Andrei Locoman.

Clovnii, cei mai îndrăgiți și mai așteptați de public, vor fi și ei prezenți pe arena Circului. Este vorba despre o familie de clovni din Ucraina, cel mai mic membru al echipei avînd doar 12 ani.

„Caleidoscopul primăverii” are loc în fiecare sîmbătă și duminică, începînd cu orele 12.00 și 16.00.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?