Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Premieră spectaculoasă la circul din Chişinău

13 mar. 2016,, 12:30   Societate
2877 0

Premieră spectaculoasă la circul din Chişinău
Foto: noi.md

Circul din Chişinău vine cu o nouă premieră. Spectatorii sunt invitaţi să urmărească programul numit "Caleidoscopul de primăvară". Arena a fost neîncăpătoare pentru curioşii veniţi să se bucure de spectacol.

Alexei Glavaţchi este cel mai tânăr artist al trupei. El are doar 12 ani, dar când face acrobaţii şi echilibristică, toţi uită de vârsta lui. El ştie să meargă pe sârmă şi chiar să stea pe scaun la înălţime.

"Este dificil, dar trebuie să repeţi şi atunci va deveni tot mai uşor", spune Alexei.

El face parte din a patra generaţie de artişti de circ din familia sa. În timpul spectacolului, tatăl său este mereu alături.

Victor Koşman este din Ucraina. El este dresor de tigri: "Când ai de a face cu astfel de pisici, trebuie să ai răbdare şi să găseşti limbă comună. Dacă obţii încrederea lor, ele te vor asculta şi vor face tot ce vrei să obţii de la ele."

Spectatorii au fost încântaţi de cele văzute:

"Mi-au placut cel mai mult animalele, animalele când au mers pe sfoară. Şi mi-au plăcut cum au dansat dansatorii. Şi claunii au fost foarte amuzanţi."

"Programul mi-a plăcut foarte mult, copiii sunt încântaţi. Le doresc tuturor succese. Aşteptăm să fie inaugurată, în viitorul apropiat, şi arena mare."

"Pentru acest program au fost selectate cele mai bune numere. Spectatorii ştiu să aprecieze complexitatea numerelor. Sunt deosebiri faţă de spectacolele anterioare, cred că cei care vin la noi mai des vor observa acest lucru", a spus regizorul Igor Cemortan.

Biletele la circ pentru premiera acestui an costă de la 150 până la 250 lei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?