Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 510

Concurs pentru funcția de director al AIPA

11 mar. 2016,, 13:30   Societate
1691 0
Объявлен конкурс на должность директора AIPA
Foto: agora.md
Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare anunță concurs privind ocuparea funcţiei publice vacante de director al Agenţiei de Intervenţie şi Plăţi în Agricultură (AIPA), informează NOI.md.

Cererile de participare pot fi depuse pînă la 31 martie 2016. Condițiile și alte detalii referitoare la concurs sînt prezentate pe site-ul MAIA în rubrica „Posturi vacante”.

Scopul general al funcţiei de șef al AIPA constă în implementarea politicii în domeniu, precum şi de asigurare a revizuirii şi perfecţionării continue a sistemului existent de subvenţionare în agricultură.

Agenția de Intervenţie şi Plăţi în Agricultură a fost creată printr-o hotărîre de Guvern în februarie 2010. AIPA este un organ administrativ subordonat Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare, responsabil de gestionarea resurselor financiare destinate pentru susţinerea producătorilor agricoli, monitorizarea repartizării acestora şi evaluarea cantitativă şi calitativă a impactului generat de măsurile de susţinere a agricultorilor de către stat.

Fostul director al AIPA Petru Maleru a demisionat la 18 ianuarie 2016, în baza cererii depuse, în legătură cu schimbarea locului de muncă.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?