X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Candu: Criza politică va putea fi depășită prin combinația a doi factori

10 mar. 2016,, 14:22   Politică
3049 2

Candu: Criza politică va putea fi depășită prin combinația a doi factori
Foto : noi.md

Criza politică va putea fi depăşita în 2016, prin combinaţia a doi factori - reuşita guvernării şi un preşedinte nou, care să fie expresia voinţei populare. Este opinia democratului Andrian Candu, care a făcut o analiză a situației politice pe blogul său, în contextul scrutinului prezidențial ce urmează să aibă loc, notează NOI.md.

În opinia sa, la funcția de președinte trebuie să candideze oameni vizionari, care corespund profilului prezidențial. „Dacă guvernarea și președintele vor merge în paralel, Moldova şi cetăţenii au numai de cîştigat. A sosit momentul să nu mai cădem pradă demonizărilor politice ci să dăm prioritate construcţiei în interes naţional. Un prim semnal sînt propunerile de candidaţi pentru preşedinte din partea variilor partide: e important sa fie înaintaţi oameni care corespund profilului prezidenţial şi care pot reda cetăţenilor speranţa într-o Moldova mai bună”, a punctat Candu.

În opinia lui președintelui Parlamentului, Moldova are nevoie în 2016 de refacere, de construcţie, de stabilitate. „Este important să nu se uite că politica înseamnă să iţi alegi bătăliile politice potrivite, la momentul potrivit. Guvernul poate fi un foarte bun partener pentru un preşedinte vizionar”, a remarcat Candu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?