X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 511

Concurs pentru suplinirea funcției de director general al SA „Moldtelecom”

9 mar. 2016,, 11:00   Societate
3711 0
Foto: publika.md
Consiliul Societății pe Acțiuni „Moldtelecom” a anunțat un concurs pentru selectarea candidaților la funcția de director general al acestei întreprinderi de stat, transmite NOI.md.

După cum se menționează în comunicatul Companiei, dosarele pentru participare pot fi depuse pînă la 21 martie 2016, ora 16.00. Potențialii candidați la funcția de director general al SA „Moldtelecom” trebuie să dețină cetățenia Republicii Moldova și să locuiască în Moldova; să aibă studii superioare (în domeniul economiei, jurisprudenței, comunicațiilor electronice); să muncească cel puțin 3 ani din ultimii 10 ani în domeniul administrării afacerilor (va fi binevenită experiența în gestionarea businessului); să dispună de cunoștințe în sfera managementului și marketingului; legislației de profil; metodelor de susținere a negocierilor; administrării resurselor umane etc.

Ei trebuie să cunoască limbile română și rusă (este salutabilă cunoașterea altor limbi); nu trebuie să depășească vîrsta de pensionare (57 de ani – femei, 62 de ani – bărbați); nu trebuie să aibă condamnări neispășite pentru infracțiuni, comise premeditat, nu trebuie să fie privați de dreptul de a ocupa anumite funcții sau a practica un anumit gen de activitate în calitate de sancțiune de bază sau suplimentară, după pronunțarea sentinței definitive de judecată.

Pentru a participa la concurs, candidații trebuie să prezinte: CV, copia buletinului de identitate, copiile diplomelor de studii și certificatelor de absolvire a cursurilor de perfecționare a calificării și/sau de specializare; copia carnetului de muncă, certificat de cazier judiciar.

Fostul director general al SA „Moldtelecom”, Vitalie Iurcu, a condus întreprinderea din iulie 2009 pînă în august 2015. La 12 august 2015 el a fost numit viceministru al economiei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?