X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Usatîi: Eu investesc banii mei în oraș, dar nu bani furați din bănci

6 mar. 2016,, 14:00   Politică
3891 4
Усатый: Я вкладываю в город свои деньги, а не ворованные из банков (ВИДЕО)
Foto: noi.md
Primarul de Bălți consideră incorectă comparația activității și succeselor sale cu ceea ce se întîmplă în jurul oamenilor implicați în furtul a miliarde de lei din sistemul bancar al Republicii Moldova. Despre aceasta Usatîi a declarat în cadrul emisiunii „Față în față” la postul de televiziune BTV.

„Există foarte multe speculații în presă, anume în cea de guvernare. Ei arată una și aceeași groapă pe parcursul a trei zile, arată vînzătorii care activează în afara pieței de la Gara de Nord, scriu despre cît de rău stau lucrurile în oraș. Vreau să spun că echipa noastră activează în sudoarea frunții pentru ca orășenii să simtă unele schimbări concrete. Eu nu o dată am declarat că noi nu ne întrecem, atunci cînd cineva încearcă permanent să ne compare cu Orheiul”, a declarat Usatîi.

El a precizat că cei care vor încerca să-l compare cu Ilan Șor, de fapt vor întreba de ce Usatîi nu a furat banii pentru a-i investi în oraș.

„Toți cunosc ce se întîmplă la Orhei. Aceasta se face anume din banii la furtul cărora au participat liderii biroului politic moldovenesc. Și cel care stă (n.r. la închisoare) și cel care este astăzi primar de Orhei”, a spus Renato Usatîi.

El a precizat că dacă face ceva din banii său, atunci acești bani sînt cei pe care îi cîștigă și îi declară
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?